Dansföreningen Dagvatten

Dans

Presentation

Dansföreningen Dagvatten skapar närproducerad scenkonst och danspedagogik på landsbygden för såväl skolor, företag och privatpersoner i hela Värmland.

Erbjudande
Dansföreställningen IN MEDIAS RES

Beskrivning

I passagen mellan ung och vuxen ombildas sammanhanget i sökandet efter subkulturer och nya relationsband. Vad blir då en familj? Föreställningen handlar om en utbrytarfas, där vikten av att vara i händelsernas mitt, går före allt. På scen får vi se familjeporträttets fram och baksida, discodans i neon och kompisfamiljen som ett funktionellt eller dysfunktionellt maskineri.

Workshop

I samband med visning av föreställningen erbjuds publiken en tillhörande workshop i det befintliga scenrummet av neon som belyser föreställningens tema, rörelsespråk och frågeställningar.

Inriktning

Dans

Målgrupp

Allmän publik från 12 år och uppåt, Företag, Skola

Åldersgrupp

Åk 4-6 (10-12 år), Åk 7-9 (13-15 år)

Språk

Alla språk

Kostnad (inkl. moms)

En dag, två föreställningar: 25.000 kr. Två dagar, fyra föreställningar: 40.000

Maximalt publikantal

50

Tekniska specifikationer

Scenyta: 5x5 meter
Takhöjd: 3,5 meter
Byggtid/rivtid: 3 timmar
Elkrav: Strömbehov är 16A
Mörkläggning: Ja, mörkläggning önskas.
Bärhjälp: Om möjligt.
Övrigt: Nedrigg görs antingen kvällstid eller dag efter sista föreställning och tar ungefär 2 timmar. Föreställningen görs utan tekniker, men med personal som startar musik vid föreställningsstart, förslagsvis någon verksam på plats.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudandet gäller

2021-02-01 – 2021-12-31

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies