Duo Danzeros

Cirkus, Dans, Teater

Presentation

Duo Danzeros är Lena Jacobsson och Hans Nordström. Vår huvudsakliga inriktning är barn- och familjeteater samt cirkusskolor. Föreställningarna har blivit mycket omtyckta och populära.

Erbjudande
Den skrävlande hjälten från Florens och kampen om Pantalones arv

Beskrivning

En dans- och teaterföreställning för alla åldrar inspirerad av Commedia dell’ Arte - en Italiensk teatertradition med ett givet galleri av ärketyper som ofta parodierar olika yrkesgrupper och människotyper. Pengar, makt, kärlek, mat och hunger är drivkrafterna i spelet. Fartfyllt, komiskt, akrobatiskt och dansant till toner av barockmusik med en riktig cliffhanger som final!

Workshop

Föreställningen erbjuds i sin helhet med efterföljande workshop, antingen i samband med eller vid ett senare tillfälle. Vi erbjuder också ett kortare utdrag ur föreställningen och workshop i direkt anslutning uppspelet. Bägge varianterna anpassas självklart efter rådande rekommendationer i förhållande till just nu rådande pandemi.

Inriktning

Cirkus, Dans, Teater

Målgrupp

Bibliotek, Skola

Åldersgrupp

Familj, Förskoleklass (6 år), Grundsärskola, Gymnasiesärskola, Gymnasium (16-19 år), Vuxna, Åk 1-3 (7-9 år), Åk 4-6 (10-12 år), Åk 7-9 (13-15 år)

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

15 000 kronor. För workshop eller utdrag ur föreställning med workshop - kontakta producent för prisförslag.

Maximalt publikantal

80

Tekniska specifikationer

Scenyta: 6x6 m
Takhöjd: 3 m
Byggtid/rivtid: 2 tim/1 tim
Elkrav: 1x10A, 220V
Mörkläggning: Ja
Bärhjälp: Nej
Övrigt: Flexibel scenografi vilket gör föreställningen spelbar på de flesta scener och rum.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies