Ida Eckerwall

Musik, Teater

Presentation

Utbildad sångerska, sångpedagog & körledare! Ger föreställningar och konserter med olika teman. Erbjuder workshops och sångundervisning med fokus att inspirera på olika sätt för uttryck i tal & sång!

Erbjudande
En smak av opera till kaffet!

Beskrivning

När ni njuter av en god fika får ni samtidigt lyssna på underbar musik! Ett intimt operaprogram som lockar både till skratt och tårar, där ni får komma nära och vara delaktiga! Programmet innehåller kända och älskade operaarior!

Workshop

Prova på att sjunga opera eller kanske bara prova att ta ton! I samband med föreställningen finns möjlighet att i en workshop utforska rösten och prova olika uttryck genom enkla övningar i en lustfylld och positiv miljö! Workshopen kan vid önskemål vara innan konserten för att mynna ut i delaktighet under konserten!

Inriktning

Musik, Teater

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Gymnasium (16-19 år), Vuxna

Språk

Svenska

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
Workshop sång i grupp!

Beskrivning

Här utgår vi ifrån glädje och upptäckarlust! Inga förkunskaper krävs! För dig som vill prova att sjunga, för dig som vill lära dig lite mer om din röst och sång, för dig som har sjungit en del och vill utvecklas vidare! Vi sjunger olika stilar, gör sångövningar och jobbar med kroppskännedom, sångteknik och känslor. Syftet är att ha kul genom sången, upptäcka och få inspiration och konkreta tips!

Inriktning

Musik

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Gymnasiesärskola, Gymnasium (16-19 år), Vuxna, Åk 7-9 (13-15 år)

Språk

Svenska

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
Workshop Rösten!

Beskrivning

Workshop som riktar sig mot till exempel företag och grupper där rösten är ett viktigt verktyg!
Vi arbetar med röst- och talövningar för att stärka och förbättra röstfunktion samt med andningsteknik och avslappning.

I dessa workshops får ni kunskap om hur rösten fungerar och ni får konkreta och användbara tips för en förbättrad röstanvändning!

Inriktning

Teater

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Vuxna

Språk

Svenska

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Sociala medier

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies