Presentation

Min utgångspunkt i dansen är ett lekfullt utforskande. Kroppen har en unik förmåga till uttryck som jag strävar efter att utveckla och förmedla i mötet med publiken. Jag influeras mycket av andra konstformer i min research och arbetar gärna i tvärkonstnärliga samarbeten. Mitt rörelsevokabulär speglar en bred bakgrund inom många olika stilar och tekniker.

Mitt mål är att göra den konstnärliga dansen tillgänglig för alla! Därför är min verksamhet riktad mot ett brett ålderspann och varierande målgrupper.

Min repertoar innefattar både föreställningar, workshop-paket och föreläsningar. Jag arbetar också improvisationsbaserat och med plats-specifikt, vilket gör mig flexibel i mina uppdrag.

Jag är certifierad tränare och fortbildar mig regelbundet inom somatiska praktiker. Jag har även grundläggande utbildning om dans och rörelse som psykoterapeutisk metod.

Erbjudande
DEKADANSA

Beskrivning

Är det jag som är konstig eller känner andra likadant? Och måste jag låtsas vara som alla andra eller kan jag utforska livet på mina egna premisser?

DEKADANSA tar upp relevant tematik som återkommer i olika faser genom hela livet och skildrar balansen mellan att våga vara sig själv och att ryckas med av andras förväntningar, antaganden och krav. Utifrån barndomens lekfulla perspektiv ger dansen kanske svar på några av de frågor som uppstår på vägen mot vuxenlivet, i vårt ständiga sökande efter identitet...
Längd: 25 min.

Kompositören Johan Blixt har specialskrivit musiken och föreställningen har utformats med inspiration från möten med människor mellan 10 och 90 år!

OBS!
Föreställningen kan bokas som enskilt event eller med publiksamtal och workshop i tillägg. DEKADANSA kan även bokas som helt upplevelsepaket som passar utmärkt till Skapande Skola.
Går även att bokas med live-musiker!

Workshop

Rörelse på helt nya sätt!
Vi övar på att tänka utanför boxen och lockar fram skaparglädjen. Deltagarna får prova material ur föreställningen och även skapa själva med hjälp av en dansares verktyg!
Alla jobbar efter egna förutsättningar. Vi jämför inte prestationer - i stället inspireras vi och lär av varandra.
Längd: 50 min.

Inriktning

Dans

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola, Vård & omsorg / Kultur & hälsa

Åldersgrupp

Gymnasium (16-19 år), Vuxna, Åk 7-9 (13-15 år)

Språk

Inget språk, Kroppsspråk

Kostnad (inkl. moms)

8500

Maximalt publikantal

80

Tekniska specifikationer

Scenyta: 5x5 m
Takhöjd: 2,5 m
Byggtid/rivtid: 30 min/30 min
Elkrav: Ljudanläggning alt. 1x10 A
Mörkläggning: Önskvärt
Bärhjälp: -
Övrigt: -

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Kan ta uppdrag inom ramen för Skapande skola

1

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies