Presentation

Lotta Lundh är författaren som skriver otäcka deckare som utspelar sig i Värmland. I serien om kriminalkommissarie Erik Ljung finns böckerna Familjen, Graven, Vedergällningen, Inkräktaren och Fadern utgivna.

Dessutom brinner hon för att informera om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som autism och ADHD, eftersom hon själv är mamma till barn med dessa diagnoser. Hon skriver barnböcker i ämnet, tillsammans med illustratören Nils Melander. Sigrid är unik handlar om autism och att alla är unika på sitt sätt. Kajsas kluriga kaos visar hur en vanlig morgon kan vara för ett barn med ADHD.

Hon har dessutom skrivit en självbiografisk bok som heter Flickan som aldrig dög, om sin uppväxt om vad som händer när vuxenvärlden sviker, kantad av självskadebeteende och självmedicinering.

Erbjudande
Diverse böcker, både deckare och barnböcker

Beskrivning

Böcker för bokcirkel, både för vuxna och barn.

Inriktning

Litteratur

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Alla åldrar

Språk

Svenska

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
Familjer med NPF

Beskrivning

Jag är mamma till barn med autism, ADHD och ADD. Jag skriver även barnböcker i ämnet. Sigrid är unik handlar om en flicka som har autism (även om diagnosen inte nämns överhuvudtaget) och hur hon upplever sin omvärld. Kajsas kluriga kaos (släpps hösten -21) handlar om en flicka med ADHD.

Jag berättar gärna om hur det är att vara en familj med NPF, med alla svårigheter, roligheter och dråpligheter som det innebär. Det är en kamp och en glädje att få barn med dessa diagnoser, som kanske är svår att förstå om man inte lever med det själv. Jag brinner för att informera om hur det är att bli mamma till barn med NPF-diagnoser och deras liv.

Inriktning

Litteratur

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Alla åldrar

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

Enligt överenskommelse

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
Att våga skriva böcker

Beskrivning

Jag skriver olika typer av böcker. Deckare, barnböcker, självbiografiskt, noveller, mm. Jag har gått utbildningar där jag fått prova på diverse typer av genrer, som har gjort att jag vågar ge mig på olika typer av skrivande. Jag har min egen skrivprocess och pratar om hur jag gör när jag skriver.

Inriktning

Litteratur

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Alla åldrar

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

Enligt överenskommelse

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Sociala medier

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies