Sofia Wirzén

Dans, Litteratur

Presentation

Verksam som frilansande Danskonstnär i Värmland, där jag varvar sceniska projekt med dansundervisning och workshops för alla åldrar i olika sammanhang. Jag rör mig främst inom modern- nutida dans och jazzdans.

Jag är också en av grundarna och medlem i Värmdans - kika gärna in på vår sida för att ta del av våra erbjudanden.

Jag brinner för att sprida dansen som konstnärligt uttryck i olika sammanhang och samarbetar gärna tvärkonstnärligt.

Jag har en kandidatexamen i danspedagogisk från Stockholms konstnärliga högskola (fd. Danshögskolan), samt vidareutbildat mig i New York City.

Erbjudande
Dansa en bok workshop

Beskrivning

Dansa en bok är en workshop för barn och unga där vi tillsammans dansar oss genom en bok. Här blandas läsning och dans med nykomponerad musik som gör läsningen lustfylld. Barnen får tolka innehållet i en bok inte bara genom ord utan även med kroppen, rörelser och tonläge. De vägleds till kreativt tänkande där deras egna tankar lyfts fram och de är hela tiden medskapare av dansen.

Workshop

https://www.dansaenbok.se/

Inriktning

Dans, Litteratur

Målgrupp

Bibliotek, Skola

Åldersgrupp

0-5 år, Familj, Förskola (3-5 år), Förskoleklass (6 år), Grundsärskola, Åk 1-3 (7-9 år), Åk 4-6 (10-12 år)

Språk

Engelska, Svenska

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
Kreativ dans för barn och unga

Beskrivning

Jag skräddarsyr workshops för barn och unga i uppdrag inom skola, förskola och fritid. Är ni intresserade av att prova dans hur ni kan använda dans som uttryck i klassrummet, på skolgården eller vill ni kanske göra en koreografi till skolavslutningen eller till en föreställning? Jag kommer gärna ut till er skola eller förening och håller workshops där vi tillsammans utforskar rörelser på ett kreativt sätt. Jag leder uppvärmning och danslekar, samt guidar barnen i eget skapande.
Samarbete, kreativitet och lust är i fokus! Genom dansen tränar vi också koordination, musikalitet, rumsuppfattning och den egna kroppens möjlighet till rörelse. Alla kan vara med!

Workshop

Tiden för varje workshop anpassas till målgruppens förutsättningar. Jag kan komma vid ett enstaka tillfälle eller flera beroende på önskemål. Pris för flera dagar diskuteras fram.

Inriktning

Dans

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Alla åldrar

Språk

Engelska, Svenska

Kostnad (inkl. moms)

En workshop upp till 60 min: 5000 kr + 25% moms, Två workshops: 6000 kr + 25 % moms, Tre workshops 7500 kr + 25 % moms, Fyra workshops: 8500 kr + 25% moms.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Kan ta uppdrag inom ramen för Skapande skola

1

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies