The Hebbe Sisters

Dans, Musik, Teater

Presentation

Glädje, utstrålning och musikalitet. Det är ord som kännetecknar dessa tre sjungande, swingande och showande värmländska systrar - Emelie, Josefine och Maria Hebbe i The Hebbe Sisters. De har synts i åtskilliga TV-program såsom Allsång på Skansen, Bingolotto, Go´kväll och har tagit sig hela vägen till semifinal i TALANG TV4. De turnerar regelbundet både i Sverige och utomlands och har stått på scenen tillsammans sedan mycket tidig ålder. Förra året lanserade The Hebbe Sisters sitt tredje album och är just nu aktuella med ny musik tillsammans med den tyske stjärnproducenten Wolfgang Lohr.

Erbjudande
Vi, du och jag - en musikalisk dans och teaterföreställning

Beskrivning

Alla människor är sammanlänkade till en stor helhet. Som ett enda stort ”vi”. Men samtidigt som vi har många gemensamma nämnare så är var och en av oss helt unika. Vi, du och jag. För ingen är ju precis likadan som DU.
I denna föreställning tar vi upp viktiga teman som ensamhet, rädsla och vänskap. Musik varvas med teater, likväl som med sång, dans och rörelse i samspel med barnen. Kanske får ni även se lite härlig steppdans? Möt de svängiga, värmländska systrarna i The Hebbe Sisters och dras med av deras sprudlande energi. Swing, visor, klassiskt och pop i egna trestämmiga arrangemang med målet att beröra, sprida energi och glädje. Tillsammans med mamma Ulrika Hebbe, konsertpianist, uppmuntras varje barn till att våga vara sig själv och att vara en bra kompis.
Föreställningen kan anpassas för flera olika åldrar och präglas av en hög artistisk kvalitet, musikalisk variation, olika sceniska uttryck och interaktion med barnen i publiken.

Workshop

Vi erbjuder en 30-40 min (eller enligt kundens önskemål) workshop där vi lär ut en enklare sång + danssteg inom swingmusik. 30-40 tals swingen är ett kulturarv som vi brinner för och vill sprida vidare till alla generationer. En genre som ligger oss varmt om hjärtat då den ger oss mycket glädje, spontanitet och energi. Bered er på en stund fylld av glädje och där alla går ut med ett leenden! Det finns även möjlighet att samtala om det bifogade studiematerialet.

Inriktning

Dans, Musik, Teater

Målgrupp

Bibliotek, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Förskoleklass (6 år), Grundsärskola, Åk 1-3 (7-9 år), Åk 4-6 (10-12 år)

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

Ca 12.000 kr + resa (inkl. egen medhavd BOSE-ljudanläggning vid önskemål). Pris är förhandlingsbart beroende på om fler föreställningar önskas på en dag osv.

Tekniska specifikationer

Byggtid/rivtid: 60 min.
Övrigt: Önskemål om bra scenljus.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
The Hebbe Sisters - tre trallande jäntor

Beskrivning

Målet med vår sång är att beröra, sprida energi och glädje. Vi får ofta beröm för vår äkthet och höga musikaliska kvalitet. På vår musikaliska meny finner du både swing, visa, klassiskt och pop som passar för alla målgrupper. Vi är måna om att alltid leverera högklassiga, skräddarsydda konsertprogram med härlig energi och träffsäker stämsång i egna arrangemang. Ca 30-60 min.

Workshop

Vi erbjuder en 30-45 min (eller enligt kundens önskemål) workshop där vi lär ut en enklare sång + danssteg inom swingmusik. 30-40 tals swingen är ett kulturarv som vi brinner för och vill sprida vidare till alla generationer. En genre som ligger oss varmt om hjärtat då den ger oss mycket glädje, spontanitet och energi. Bered er på en stund fylld av glädje och där alla går ut med ett leende på läpparna!

Inriktning

Dans, Musik

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola, Äldreboenden, sjukhus m.m.

Åldersgrupp

Familj, Grundsärskola, Gymnasiesärskola, Gymnasium (16-19 år), Vuxna, Åk 1-3 (7-9 år), Åk 4-6 (10-12 år), Åk 7-9 (13-15 år)

Språk

Engelska, Svenska

Kostnad (inkl. moms)

8000/9000 kr för en föreställning och 12.000 kr för två föreställningar samma dag + reseersättning. Dessa summor inkluderar våra gager och ev. ljudteknik. Vi är mycket förhandlingsbara och diskuterar gärna kostnad med arrangören.

Tekniska specifikationer

Byggtid/rivtid: 30-45 min
Övrigt: Vår produktion är mycket flexibel. Vi kan ta med egen Bose-ljudanläggning (vid behov). Både en större utrustning samt en mindre Bose som passar för ca 70 pers. Önskvärt om arrangören står för tillräcklig belysning på scenen.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
En strålande jul

Beskrivning

The Hebbe Sisters och Duo Sentire vill bjuda in till en stämningsfull helkväll i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans. En strålande jul innehåller många av våra mest älskade och traditionella julsånger som följt oss generation efter generation.
https://open.spotify.com/album/0iYgfthO1qdXOwfCxwcws6?

Workshop

Ingen inplanerad workshop, men om intresse finns kan The Hebbe Sisters hålla i en sång- och dansworkshop på max 60 min. Hör av er så hittar vi ett erbjudande just för Er!

Inriktning

Dans, Musik

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation

Åldersgrupp

Familj, Vuxna

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

17.000 kr + resa, egen Bose-ljudanläggning ingår i detta pris vid önskemål. Förhandlingsbart pris beroende på önskemål om fler konserter.

Maximalt publikantal

300

Tekniska specifikationer

Byggtid/rivtid: 60 min
Övrigt: Önskemål om bra scenljus.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudandet gäller

2021-11-01 – 2034-12-20

Erbjudande
The Hebbe Sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio

Beskrivning

Välkomna till en unik kväll tillsammans med tre sjungande systrar och tre jazzlegender! Upplev kända klassiker från swingens värld: Duke Ellington, Count Basie, Ella Fitzgerald, Alice Babs och många fler. Det blir glädje, energi och musik av högsta klass i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer. Ca 60 min.

Workshop

- En 30-60 min sång- och dansworkshop med The Hebbe Sisters.

- "Vad är det som får musik att svänga". Workshop med jazztrion Bengt Stark, Jan Adefelt & Stefan Gustafson. De jobbar alla på Musikhögskolan i Stockholm som huvudlärare på sina instrument. Jobba med swing utifrån ett jazzhistoriskt perspektiv.

Inriktning

Dans, Musik

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola, Äldreboenden, musikhögskola/folkhögskola m.m.

Åldersgrupp

Familj, Gymnasium (16-19 år), Vuxna

Språk

Engelska, Svenska

Kostnad (inkl. moms)

20.000 kr + resa (inkl. egen medhavd Bose-ljudutrustning vid önskemål). Förhandlingsbart pris beroende på önskemål om fler konserter.

Tekniska specifikationer

Byggtid/rivtid: 60 min
Övrigt: Önskemål om bra scenljus.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudande
The Hebbe Sisters & Duo Sentire

Beskrivning

The Hebbe Sisters och Duo Sentire bjuder in till en stämningsfull, musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik, dans och poesi – allt i enat samförstånd. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med allt från glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av F. Chopin. Deras mål är att ge konsertbesökarna ett bestående musikaliskt minne. Ca 60 min.

Workshop

Ingen inplanerad workshop, men om intresse finns kan The Hebbe Sisters hålla i en glädjefylld sång- och dansworkshop på max 60 min. Hör av er så hittar vi ett erbjudande just för Er!

Inriktning

Dans, Musik

Målgrupp

Bibliotek, Företag, Organisation, Skola

Åldersgrupp

Familj, Vuxna

Språk

Engelska, Svenska

Kostnad (inkl. moms)

17.000 kr + resa, egen Bose-ljudanläggning ingår i detta pris vid önskemål. Förhandlingsbart pris beroende på önskemål om fler konserter.

Tekniska specifikationer

Byggtid/rivtid: 60 min
Övrigt: Önskemål om bra scenljus.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies