Presentation

Gira är en turnerande grupp som gör sceniska, interaktiva musikföreställningar för och med barn runt om i hela landet. Föreställningarna bygger på sånger och lusten att sjunga tillsammans. Vi har en stor visskatt att ösa ur, men vi skapar också nya sånger med inspiration från barns tankar, upplevelser och drömmar. Vi låter barnens ord ta plats i våra föreställningar. Via workshops för pedagoger och skapande skola-projekt delar vi med oss av vår lust att sjunga, leka och skapa.

Erbjudande
Killimonkan

Beskrivning

KILLIMONKAN

En busig och lekfull allsångsföreställning om danssugna fötter, skor som hamnat på fel fot och små cyklar som far omkring, rassel och pling.

Alla grupper får ljudfiler & noter i förväg med de sånger och ramsor som ingår i föreställningen. Orden, melodierna, rytmerna och ramsorna kan följa med er hela dagen. Vid frukostbordet, i soffan, ute på gården, på skogspromenaden. Samla barnen – dansa, lek, spela och sjung!

Föreställningen går att kombinera med personalfortbildningen Sjung, Lek och Skapa.

Målgrupp:         Barn 3-6 år
Max publik:       60 barn
Speltid:              Ca 40 minuter

Workshop

SJUNG, LEK & SKAPA

Vi har en stor visskatt att ösa ur och många idéer till hur ni kan använda musik och skapande på er förskola. Vi har våra rötter i den kreativa verksamheten i Angereds Kulturskola där Allsången på Angereds Teater har spelat en stor roll i arbetet med barnen. Generationer av barn har fått dela glädjen i att sjunga tillsammans. Under vår workshop får du som pedagog inspiration till sång, lek och skapande. Vi gestaltar och levandegör sånger i bild, ljud, rytm och rörelse. Vi leker och låter, spelar och sjunger, dansar och rör oss.

Inriktning

Musik

Målgrupp

Skola

Åldersgrupp

Familj, Förskola (3-5 år)

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

Kostnad första arrangemanget: 12 000 kr (inkl. sociala avgifter) Kostnad andra arrangemanget samma dag/samma plats: 6 000 kr (inkl. sociala avgifter)

Maximalt publikantal

60

Tekniska specifikationer

Scenyta: Bredd 4 meter, djup 4 meter
Takhöjd: 3 meter
Byggtid/rivtid: 2,5 tim/1,5 tim
Elkrav: 230 volt, 10 ampere.
Mörkläggning: -
Bärhjälp: -
Övrigt: Fika på plats till oss aktörer är ett plus. Fri golvyta vid ankomst. Kontaktperson på plats.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Erbjudandet gäller

2022-02-28 – 2022-12-09

Sociala medier

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies