Presentation

Masthuggsteatern är en av Sveriges största fria teatrar och producerar scenkonst för barn, unga och vuxna sedan 1992. Gruppen arbetar med olika slags metoder, material och formuttryck. Man satsar också mycket på nyskriven svensk dramatik.

Teatern är bofast på Masthugget i Göteborg, men turnerar över hela Sverige. Masthuggsteatern har vid ett flertal tillfällen valts ut till Svenska Teaterbiennalen och Bibu (scenkonstbiennalen för barn- och ungdomsscenkonst) och vunnit flera och priser och utmärkelser.

Erbjudande
Avatarer

Beskrivning

En dag får Simon en konstig friend request i sitt favoritspel. Någon som skriver på dålig engelska och verkar gammal. Samtidigt är det något konstigt med hans pappa, Rikard.

Avatarer utspelar sig både i verkligheten och i spelvärlden. Vi får följa de stapplande mötena mellan far och son. När videon börjar håller Rikard precis på att skapa en spelavatar för att se om han kan kontakta sonen.

Workshop

Föreställningen kommer med tillhörande scenkonstsamtal där publiken integreras genom diskussion, analys och reflektion. Fullskaliga dramaworkshops kan beställas för ytterligare kostnad. Dessa workshops skräddarsys då efter arrangörens behov.

Inriktning

Teater

Målgrupp

Skola

Åldersgrupp

Familj, Gymnasium (16-19 år), Vuxna, Åk 7-9 (13-15 år)

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

10 500 kr. 8 300 kr för extra föreställning samma dag, samma lokal. Transport (60 kr/mil + klimatkompensation) samt ev logi och traktamente tillkommer.

Maximalt publikantal

60 (under Covid-pandemin tillfälligt sänkt till 50).

Tekniska specifikationer

Scenyta: 8x9 m (inkl. publik)
Takhöjd: 2,6 m
Byggtid/rivtid: 2 tim/1 tim
Elkrav: 16A
Mörkläggning: Ja
Bärhjälp: 1 pers
Övrigt: Rökmaskin och blinkande ljus förekommer i föreställningen.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Sociala medier

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturproducent som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot kulturkonsumenter av skilda slag.

En kulturproducent som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturproducenter.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturproducent

Kontaktperson

Användarnamn eller länkar till sociala medier (t.ex. Facebook, Instagram)
Visas publikt på sidan.

Bilder
Visas publikt på sidan. Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px

Filmlänkar
Visas publikt på sidan. Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Exempel kan vara Youtube eller Vimeo

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies