The Hebbe Sisters

Dans, Musik, Teater

Presentation

Glädje, utstrålning och musikalitet. Det är ord som kännetecknar dessa tre sjungande, swingande och showande värmländska systrar - Emelie, Josefine och Maria Hebbe i The Hebbe Sisters. De har synts i åtskilliga TV-program såsom Allsång på Skansen, Bingolotto, Go´kväll och har tagit sig hela vägen till semifinal i TALANG TV4. De turnerar regelbundet både i Sverige och utomlands och har stått på scenen tillsammans sedan mycket tidig ålder. Förra året lanserade The Hebbe Sisters sitt tredje album och är just nu aktuella med ny musik tillsammans med den tyske stjärnproducenten Wolfgang Lohr.

Systrarna har en förkärlek för swingmusik, men de sjunger även bl.a. svensk visa, klassiskt, musikal och pop. Trion levererar alltid högklassiga program med härlig energi och träffsäker stämsång.

"The Hebbe Sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!"
/Gunhild Carling, multiinsturmentalist

Erbjudande
Vi, Du och Jag

Beskrivning

Vi, Du och Jag
En musikalisk dans- och teaterföreställning

Något som vi alla människor har gemensamt är vi alla har känslor inom oss. Vi, du och jag. Men även om detta är gemensamt för oss alla, så är känslan olika hos varje människa. För ingen är ju precis likadan som DU. Vad händer när en känsla tar över och man vill skrika ut sin ilska? Eller när man bara vill sitta i ett hörn och gråta? I denna musik- och teaterföreställning tar vi upp viktiga saker som ensamhet, rädsla och vänskap. En föreställning i samarbete framförd av de tre systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe och deras mamma Ulrika Hebbe.

Föreställningen ”Vi, Du och Jag” uppmuntrar varje barn till att vara sig själv och att vara en bra kompis. Passar som familjeföreställning samt skolföreställning.

Föreställningslängd: ca 35 min.

Workshop

Vid skolföreställning tillkommer det ett utskickat studiematerial med samtalsfrågor till respektive skola. Vår förhoppning med denna musikteaterföreställning är att arbetet med frågor ska kunna genomsyra skolans verksamhet under en längre tidsperiod. Att dessa frågor ska vara ett levande material hos både personal och elever. The Hebbe Sisters & Ulrika Hebbe kan även erbjuda en enklare workshop med eleverna. Där de lär ut musik och dans, men det blir även efterprat om föreställningen.

Inriktning

Dans, Musik, Teater

Målgrupp

Skola

Åldersgrupp

Familj, Förskoleklass (6 år), Åk 1-3 (7-9 år), Åk 4-6 (10-12 år)

Språk

Svenska

Kostnad (inkl. moms)

9500 kr för 40 min föreställning inkl. efterprat med frågor. 16000 kr för två föreställningar samma dag. Resa + ev boende tillkommer. Vi är öppna för förslag från arrangören och kommer fram till något som passar båda parter. Inga problem!

Maximalt publikantal

Inget särskilt krav. Kan stämmas av innan.

Tekniska specifikationer

Scenyta: Vår produktion är mycket flexibel så länge det finns scenutrymme (minst 4x4 m) och plats för utrustning samt rörelse.
Takhöjd: -
Byggtid/rivtid: ca 1h vardera
Elkrav: Möjlighet till förlängningssladd.
Mörkläggning: -
Bärhjälp: Om möjligt tar vi gärna emot det.
Övrigt: Vi kan ta med egen Bose-ljudanläggning (vid behov) samt elpiano. Både en större utrustning samt en mindre Bose som passar för ca 80 pers. Önskvärt om arrangören står för tillräcklig belysning på scenen samt sittplats för publik.

Kommun

Alla kommuner i Värmland

Sociala medier

Registrera dig!

Premium Unfold

När du registrerar dig så ansöker du om att vara representerad i den databas med kulturskapare som finns på www.kulturpoolen.se. Om din ansökan blir godkänd efter granskning blir din profil synlig på webbplatsen och du blir kontaktbar och kan marknadsföra dig mot beställare och uppdragsgivare av skilda slag.

En kulturskapare som är representerad på www.kulturpoolen.se måste vara boende i Värmland och antingen har en högre konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet. Vi definierar även pedagoger inom konstområdena som kulturskapare.

Guide för profilsida
Här hittar du ett exempel på hur en profil kan se ut. Innehållet kan förstås variera stort beroende på inriktning.

Uppgifter om kulturskapare

Kontaktperson

Bilder
Bilderna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Max 15MB i JPG eller PNG. Bildförhållande kvadrat, minsta storlek 600x600px.

Filmlänkar
Filmerna marknadsför din verksamhet så tänk på att de ska vara aktuella och av bra kvalité. Länka gärna till YouTube, Vimeo eller annan vanligt förekommande plattform.

Du kommer kunna lägga till fler erbjudanden efter att din registrering och ansökan är granskad och godkänd.

Erbjudande

Ej tidsbundet – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör
Termin – Erbjudandet ligger kvar på sidan tills det avpublicerats av dig eller administratör.
Tidsbundet – Erbjudandet avpubliceras automatiskt då datum passerat.

Utbudsdagar

Varje hösttermin arrangeras Utbudsdagar. Under dessa dagar erbjuds skolor i Värmland att ta del av ett utbud av scenkonst och workshops som de sedan kan beställa och söka ekonomiskt stöd för inom ramen för Kulturrådets bidrag Skapande skola. Vilka erbjudanden som finns med i programmet under Utbudsdagarna beslutas av en referensgrupp bestående av sakkunniga.

Skapande skola

Skapande skola är ett statligt bidrag som kan bidra till att konst och kultur integreras i grundskolan på lång sikt. Bidraget administreras av Kulturrådet och är möjligt att söka en gång per år, under tidig vårtermin. Huvudmän för kommunal, statlig eller fristående grundskolan kan söka bidraget.

En kulturskapare som anlitas av en skola som erhåliit stöd inom ramen för Skapande skola måste uppfylla Arbetsförmedlingen Kulturs definition av professionell, yrkesverksam kulturproducent vilket i korthet innebär att kulturproducenten antigen har en högra konstnärlig utbildning inom sitt konstområde eller huvudsakligen har varit yrkesverksam inom konstområdet.

Nyhetsbrev

Samtycke till personuppgiftsbehandling

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här

Logga in

Logga in med användarnamn eller lösenord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hjälp oss att bli bättre! Ta några minuter och berätta vad du tycker om webbplatsen.

Kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till kulturproducenten

  • Namn
  • E-post
  • Telefon
  • Hemsida

kulturpoolen.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies